divendres, 13 de juliol del 2012

Sant Cugat està de dol



El personal de l’Ajuntament de Sant Cugat manifesta:

Rebutgem el paquet de mesures contra el dèficit ja que es tracta de nou d'un conjunt de retallades que ataquen la ciutadania agreujant encara més la situació de l'economia.

És especialment indignant la reducció de la prestació de l’atur acusant la ciutadania de no cercar feina en un país on es destrueixen llocs de treball a diari des de fa 4 anys.

Tan injusta com incoherent és l’augment de l'IVA, que no farà més que encarir les despeses familiars.

A aquesta situació ens ha dut la covardia dels governs davant dels poderosos (banquers i empresaris), i  la mala gestió dels governs central, autonòmic i també el local. Els polítics són forts amb el dèbils i febles amb els poderosos.

Per tot això Sant Cugat està de dol ja que l’Equip de govern:

·       Redueix educadors a l’Escoles Bressol i augmenta les quotes per a les famílies alhora que crea un nou càrrec de confiança per coordinar unes escoles bressol que funcionen sense aquesta figura des de fa 20 anys.

·       Nomena una vintena de càrrecs de confiança amb una població de 80.000 habitants, igual nombre que a Sabadell amb 200.000.

·       Retalla despeses d’activitats per a la ciutadania i col·loca al candidat número 16 de la llista de CIU, que no va obtenir regidoria, a la Fundació Sant Cugat amb un salari anual de 75.000 euros

·       Soterrarà unes línies d’alta tensió existents des de fa dècades sense comptar amb la tresoreria necessària. Es el moment de fer-ho?

Durant el mes d’agost, els santcugatencs i santcugatenques tornarem a fer cua a un únic CAP per a tota la població.

A partir de setembre, les aules dels nostres fills i filles estaran més plenes

Mentre que està passant tot això a l'Ajuntament de Sant Cugat els polítics i els càrrecs de confiança s’augmenten el sou.

El personal de l’Ajuntament de Sant Cugat demana una actuació política coherent, transparent i honesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada