divendres, 31 d’octubre del 2014

Informació sobre la Junta de Personal

El passat  dijous 23, laCAT va presentar la seva dimisió de la Presidència de la Junta de Personal. 

Segons declaren, el motiu és la manifesta manca d’unitat en l’acció sindical, assenyalant que les formacions de CCOO i UGT han fet impossible liderar un full de ruta comú des de la Junta i que l’equip conjunt de laCAT considera que no s’avança.

La Junta es va emplaçar de nou el divendres 31 per a la presentació de noves candidatures.

Els membres de la  CGT hem lluitat per la unitat des del començament. En aquesta legislatura hem arribat a acords amb laCAT (com cedir-los la Presidència), per fer possible el canvi en la gestió dels recursos humans, donant un missatge d’unitat i entesa més esperançador al personal municipal.

Davant la dimissió de laCAT, a la CGT ens vam plantejar dos qüestions:
  • Presentem o no candidatura a la Presidència?
  • Amb quins "companys de viatge"?

I hem conclòs que si LaCAT, dipositària de la nostra confiança i de la dels treballadors (3 membres per cada formació) retira la seva candidatura, no trobem –per les accions passades i presents-  cap altre sindicat amb qui compartir aquest projecte de canvi.

Conseqüentment, la CGT no presentarà candidatura a la Presidència de la Junta de Personal. No obstant això, ens abstindrem en el vot per a altres  candidatures que es presentin per no obstaculitzar el nomenament d’una nova Presidència.

Ens hem esforçat per mantenir la unitat, debatent tots els temes amb el conjunt de totes les forces sindicals, Si la nova Presidència ens convoca als debats ho continuarem fent en to constructiu.

Per últim, volem expressar-vos la nostra decepció. Tots sabíem que no seria fàcil, i que no comptaríem amb l’esforç de tothom. Malgrat tot, valorem molt positivament aquest període perquè junts hem aconseguit moltes coses positives per al conjunt del personal municipal (recordem la qüestió horària, els dies de permissos, el fons social, etc, etc, etc). Una veritable llàstima.....

CGT
Confederació General del Treball de Catalunya
Secció sindical de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
cgt@santcugat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada