dijous, 17 de desembre del 2015

Que se n’ha fet del projecte Ideem?

L’any 2014, l’Equip de govern va engrescar al personal municipal a presentar projectes a la bústia “Sant Cugat Ideem” i en les propostes de millora presentades hi van treballar voluntàriament una colla de companys que van dedicar força hores i molta il·lusió.

L’alcaldessa, dins dels actes de celebració del Nadal 2014, ens va traslladar el veredicte del jurat i el compromís de l’Equip de govern de tirar endavant tant el projecte guanyador Trasllat i millora de l’espai cafè com els projectes finalistes Alliberem la llum natural (relacionat amb el tema de les sales de silenci i concentració);  Mapa guia interactiva i Esdeveniment per aficions.

Ahir va tenir lloc la tradicional cantada de nadales a l’Ajuntament (per cert, moltes felicitats a tothom que hi ha participat!).  Novament, l’alcaldessa va dirigir unes paraules al personal, però sense fer esment d’aquests projectes. 

Així doncs, un cop transcorregut un any d’aquell anunci, trobem a faltar que l’Equip de govern (ja sigui a través de l’Alcaldia o bé de la Gerència municipal) informi als treballadors sobre l’estat dels projectes Ideem que es va comprometre a portar a terme. Projectes que van comptar amb la il·lusió i l’esforç dels treballadors que es van implicar, de les persones que van avaluar els projectes i dels propis treballadors que romanen a l’espera d’aquestes millores relacionades amb l’espai de treball i el clima laboral.

Esperem, doncs, aquesta informació.

La implicació i la il·lusió han de tenir retorn per mantenir-les vives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada