dimecres, 19 de setembre del 2012

Acords de l'Assemblea del 18 de setembre

COMUNICAT DE LA JUNTA I EL COMITÈ
 
Us agraïm l'assistència a l'assemblea d'ahir. No ens cansarem de repetir-vos que és la vostra presència i la vostra implicació el que dóna sentit a la feina de la junta i del comitè. Agraïm les aportacions de cada una de les persones que van parlar i sobretot, agraïm el to ponderat en que es van fer, ja que sabem que hi ha col.lectius amb greus problemes i que és difícil contenir el descontent.

Recordem que, per unanimitat, es va acordar elevar a l'alcaldessa que el personal municipal no vol que se li apliqui cap més mesura de restricció de drets, ni de reducció de retribucions, ni cap altra similar.

Es va mostrar l'interès general de defensar aquesta postura amb mobilitzacions contundents, si cal.

El PLA D’ACCIÓ ACORDAT és el següent:

 1- Divendres 21/9/2012, a les 8.45h, concentració del personal al replà del primer pis,que dóna accés a Alcaldia i a Gerència. Tenim la reunió setmanal a les 9h, a la sala Heura, pel que la concentració es disoldrà a les 9h quan haguem entrat a la reunió en la qual traslladarem a la gerent aquest missatge per a l'alcaldessa.

Aquesta concentració és silenciosa i respectuosa cap a la gerent, perquè hem decidit a l’assemblea que així sigui i sobre tot perquè ella està sent respectuosa amb nosaltres, atenent-nos i amb la seva actitud a les reunions i es mereix que la tractem amb la mateixa consideració. Hem de procurar que entengui que el missatge que li transmetrem a la sala Heura és el missatge de totes les persones que haurem estat concentrades fora de la sala.

2- Dimarts 25/9/2012, a les 9.20h, concentració al vestíbul del primer pis, perquè l'equip de govern entengui que el personal té un missatge per elevar-li i que cal que ens escolti i actuïn en conseqüència.

Aquell dia, nosaltres també actuarem en conseqüència, segons la resposta que haguem tingut dilluns respecte al missatge que haurem traslladat divendres.

Esperem que aquestes mobilitzacions siguin secundades per la totalitat del personal, ja que a més de suportar LES VULNERACIONS DE DRETS, LES RETALLADES DE RETRIBUCIONS I ELS CANVIS CONTRACTUALS OBLIGATS, QUE NO HAN FET RES MÉS QUE COMENÇAR I AFECTEN A LA TOTALITAT DEL PERSONAL DE L’AJUNTAMENT, l’equip de govern aplica, paral.lelament, fortes retallades addicionals que vulneren el nostre conveni i ens afecten socioeconòmicament. Ni és el moment ni hi estem d’acord.

No hem de caure en el parany de creure que si ens resignem tot anirà bé, hem arribat a una forta degradació en les relacions laborals, que ens aboca a mobilitzar-nos per poder evitar l’enduriment del conflicte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada