dimecres, 25 de febrer del 2015

Les negociacions col·lectives es tornen més transparents

El passat divendres 13 de febrer, va tenir lloc la Mesa de Negociació de Matèries Comunes, on es va tractar la proposta de revisió salarial dels tècnics mitjos.

La reunió va comptar amb la presència de 4 tècnics mitjos, com a representants del propi col·lectiu, que van ser informats de la proposta per part de l’Equip de govern, igual que la resta de sindicats presents.

Felicitem la iniciativa de l’Equip de govern per permetre la presència del col·lectiu de tècnics mitjos a la Mesa General de Negociació, on els propis companys van poder expressar les seves reivindicacions i aportacions a la proposta presentada. Considerem, a més, que aquesta és una bona via per apropar els treballadors municipals a les negociacions dels temes laborals de primer ordre i per implementar la transparència en la gestió dels Recursos Humans.

Atès que el Tinent d’Alcalde s’ha compromès a  planificar i calendaritzar l’actualització del catàleg de llocs de treball, amb la corresponent revisió de funcions i salari de tots els col·lectius municipals, la CGT ha sol·licitat que tots els col·lectius municipals puguin ser presents a la Mesa General de Negociació per expressar les seves reivindicacions quan s’analitzi el seu grup.

Us seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada