dijous, 9 de juliol del 2015

CCOO continua intentant silenciar la veu d’altres sindicats a les Meses de Negociació

El dijous 2 de juliol va tenir lloc a la Sala de Plens la presentació als representants sindicals del nou Tinent d’Alcalde de Recursos Humans, en Carles Brugarolas, que va manifestar la seva voluntat de diàleg amb totes les forces sindicals. Seguidament, va presidir la primera Mesa de Negociació del seu mandat.

Sense que constés a l’ordre del dia i per enèsima vegada els companys de CCOO van insistir que la Mesa de Negociació no estava ben constituïda per la presència excessiva d’assessors. Cal aclarir que la llei no limita el nombre d’assessors i que els integrants de la Mesa poden pactar el que vulguin.

La CGT ha renunciat a dur assessors propis per tal que la resta de forces sindicals que no tenen ni vot ni veu a la Mesa de Negociació puguin ser-hi presents i participin en les negociacions. En canvi CCOO ha intentar vetar-los des de l’inici de la legislatura.

La postura de CCOO no sorprèn a ningú. Tampoc van parar fins que van aconseguir expulsar la CGT del Consell de l’IGEPESI, tot i que som la força més votada a l’Ajuntament. A l’Equip de govern li va anar molt bé en aquell moment amb l’enrenou generat per una irregularitat de contractació de personal denunciada per la CGT, que liderava la Junta i el Comitè amb LaCAT.

Malgrat tot, la CGT continuarà duent els assessors com cregui necessaris a les Meses de Negociació, per tal de donar veu a tots els representants sindicals, amb independència del sindicat a què representin i de les seves opinions. PERQUÈ ÉS LEGÍTIM I DEMOCRÀTIC!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada