dijous, 15 de novembre del 2012

Resposta massiva al carrer contra les retallades


Milers de manifestants van sortir al carrer ahir al vespre en diverses ciutats del país per protestar contra les retallades en serveis socials. La manifestació més concorreguda va ser la de Barcelona, però també hi va haver mobilitzacions en moltes altres ciutats, com Tarragona, Girona, Mataró, Sant Cugat, Granollers, Tàrrega i Sabadell, entre d’altres.

En quan al seguiment de la vaga a l’Ajuntament de Sant Cugat, ha estat del 46% segons dades facilitades pel servei de comunicació del consistori. El percentatge és vuit punts superior a l'última aturada general, quan el 38% d'empleats va sumar-se a la protesta. Si es contempla separadament, la vaga té un seguiment del 50,3% dels treballadors de l'Ajuntament i del 30,1% dels treballadors dels organismes autònoms.

El regidor de Recursos Humans, Jordi Puigneró, ha expressat que l'adhesió a la manifestació general és superior que l'anterior però que la situació és pitjor que llavors. A més, entén que augmentin el descontentament i el malestar general.

(Fragments de les notícies publicades a Vilaweb i a Cugat.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada