dijous, 18 de juliol del 2013

Estatut del Directiu Públic

En l’article El Gobierno anuncia una nueva Ley de la Función Pública y el Estatuto del Directivo Público, publicat el 18 de juny a Expansión.com, es diu que “Con esta normativa se diseñará el régimen jurídico aplicable a este "colectivo esencial", se precisará cuál es la vinculación de estos directivos y la administración, el proceso de selección, la evaluación "permanente" de su rendimiento”. 

La CGT espera que aquest nou Estatut del Directiu Públic deixi clar que la figura del directiu ha d’aportar valors i currículum professional que avalin i justifiquin adequadament la contractació d’aquest personal i el seu règim jurídic de drets i obligacions, que ara no està clar. 

Considerem que en una administració pública, qualsevol tipus de contractació, ja sigui de béns i serveis o de personal, ha de passar inexcusablement per un procés selectiu que en justifiqui la tria.

Fins ara,  la designació d’aquests càrrecs s’ha fet a dit substituint el criteri de professionalitat pel d’afinitat, i això va en detriment de la qualitat dels serveis públics per als quals lluita el nostre sindicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada