dimecres, 18 de març del 2015

La Direcció de Recursos Humans amaga informació al personal

Després de l’escrit de la secció sindical de la CGT referent a la manca de rigor en els criteris de la convocatòria del concurs per la constitució d’una bossa d’administratius (que vam publicar en la darrera entrada del blog), la Direcció de Recursos Humans va trametre un escrit adreçat a tot el personal municipal en el qual comunicava que deixava sense efecte aquest concurs i procedia a la convocatòria pública de caràcter obert de l’esmentada bossa.

Amb aquesta decisió unilateral la Direcció de Recursos Humans talla la promoció interna als auxiliars administratius i, alhora, intenta justificar-se carregant les culpes a la nostra secció sindical.

La CGT, que ja ha fet pública la seva resposta, no ha demanat mai ni suspendre el concurs ni restringir la bossa a funcionaris de carrera. El que va demanar és la rectificació de la llista d’admesos i la continuació del procés.

El que més sobta de tot això és que en l’escrit de Recursos Humans es faci referència al fet que no es va rebre cap al·legació a les bases per part dels representants sindicals i, en canvi, no s’esmentin les 4 al·legacions de diferents aspirants (presentades per registre d'entrada els dies 26 i 28 de gener i 2 de febrer) que recorrien les bases i que, a data d’avui, ni tant sols han estat contestades.

Això evidencia que l’Ajuntament de Sant Cugat no és tant transparent com ens vol fer creure i que la seva Direcció de Recursos Humans, interessadament, amaga informació al personal municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada