dilluns, 20 d’abril del 2015

El nyap de preacord entre Recursos Humans i CCOO-UGT

Dijous passat ja us explicàvem el gran interès que tant la direcció de Recursos Humans com CCOO i UGT tenien en que la CGT signés el Preacord de la MGNMC en relació a categories i promoció professional de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Un preacord ambigu i insuficient però que imprescindiblement calia aprovar a corre-cuita en el Ple d’abril (últim de la legislatura).

Que s’aprovaria en el ple d’abril, però, era evident des d’abans de que el document arribés a la Mesa General de Negociació. Si ens fixem, quan el 17 de març CCOO i UGT trameten un correu al personal municipal adjuntant el seu preacord (per cert, l’escrit porta només una signatura i el segell de l’OAC!!!), en el document ja hi diu “Els punts acordats és portaran al Ple del mes d’abril”. Una afirmació massa contundent com per després poder-nos creure que el tema no estava pactat i acordat amb Recursos Humans.   

Però bé, com us dèiem, tant d’interès tenien en que el preacord quedés aprovat i que incorporés la signatura de la CGT que en la proposta d’aprovació original enviada a tots els membres del Ple s’hi pot llegir “(...) signat en data 13 d’abril de 2015 entre els respectius representants de l’ajuntament, CCOO, CGT i UGT (...)”, malgrat que la CGT no l'ha signat mai aquest document.

Com no podia ser d’altra manera, després del correu de la nostra secció sindical fent evident la incorrecció del text, la proposta d’aprovació ha quedat modificada. Una modificació que s’ha produït com “per art de màgia”, sense ni tant sols una diligència de correcció d’errada material i que ha deixat la proposta d’aprovació definitiva reduïda a la mínima expressió. Perquè ara, curiosament, en el text definitiu ja no hi surten els noms dels sindicats firmants. 

No serà que al no haver consens aquesta pelleringa de preacord ja no compleix amb els expectatives electoralistes pel que fou creat? 
       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada