divendres, 8 d’abril del 2016

Informació sobre la firma dels acords

Dimarts passat a la tarda Recursos Humans va trametre al personal de l’Ajuntament de Sant Cugat un correu amb diversos acords als que ha arribat amb els sindicats a la Mesa General de Negociació, i un cop més els documents que acompanyen els correus anaven sense signar pels representants de la CGT.

És una actitud recurrent en aquest Ajuntament que quan la CGT rep els textos dels acords, aquests ja estan signats per Recursos Humans i els altres dos sindicats presents a la Mesa de Negociació: CCOO i UGT. 

És una actitud recurrent que aquest mateix fet impedeix modificar res, ni tant sols per clarificar el redactat i evitar problemes futurs. 

És una actitud recurrent que els acords s’envien al personal sense la signatura de la CGT, malgrat haver aportat moltes propostes d’acord, haver-les negociat i haver manifestat que volíem signar.

I aquest cop no ha estat una excepció. A continuació us copiem literalment l’últim paràgraf del darrer correu tramés a Recursos Humans sobre aquest tema: 

(...) Reiterem de nou la petició de revisar el redactat (almenys en aquells aspectes que em vas dir que feien el text més entenedor, i en tots aquells en els que esteu d’acord), atès que creiem que hi ha temps suficient. Esperem la vostra resposta per passar a signar el document.”

Malgrat que la companya de Recursos Humans encarregada d’aquest tema ens ha reconegut que ha estat un error del seu departament i se’ns ha disculpat, el seu director no ha acceptat reenviar els acords amb una rectificació publica i, com haureu vist, ha tramés de nou els acords amb una nota que tan sol diu “Us tornem a enviar els acords (...) ja que la secció sindical de la CGT també els ha signat”.

Estem fastiguejats d’aquesta actitud tan mesquina de la direcció de Recursos Humans que manipula i falseja la realitat sindical de l’Ajuntament, vés a saber amb quins interessos ocults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada