dimecres, 27 de març del 2013

Contenciós pel Fons social

COMUNICAT DE LA JUNTA I EL COMITÈ

Com tothom recordarà, la darrera assemblea de treballadors i treballadores va acordar resoldre el tema del Fons social per la via del diàleg en primera instància i acudir a la via del contenciós com a última solució.

La Junta i el Comitè en tot moment hem mantingut la total i absoluta voluntat de negociació, i més, tenint en compte que en una reunió mantinguda amb l’alcaldessa, aquesta va manifestar que tenia la voluntat d’arribar a un acord. Malgrat això, han passat dos mesos i tot just ara el seu equip ens ha convocat a una primera reunió per parlar d’aquest tema.

Així doncs, la setmana passada vam iniciar la recollida de diners per tirar endavant el contenciós administratiu. Un contenciós que finalment no es podrà presentar ja que amb les aportacions de les 183 persones que hi han participat, tot i ser una quantitat importantíssima de gent, no és suficient per finançar-lo. A més, considerem que la presentació d’un contenciós és un assumpte que ha d’anar avalat per la pràctica totalitat de la plantilla, ja que és una vía de reclamació molt costosa i que representa un gran desgast emocional i personal al llarg del camí.

Cal dir que el tema del Fons social no mor aquí i que tant aquest com d’altres temes els seguirem defensant amb instruments al nostre abast, com pot ser la denúncia pública. A l’assemblea que convocarem properament us informaren abastament de tots aquests assumptes.

Us fem memòria que l’acord adoptat entre ambdues parts el passat 15 de novembre per tal de posar fi a les mobilitzacions i protestes, marcava un nou full de ruta basat en “la confiança, afany de consens i interès en millorar l’organització”. Transcorreguts 4 mesos des d’aquell moment veiem que l’esperit en el qual, pretesament, es basava el pacte s’ha esvaït totalment i l’equip de govern i directiu no mostra cap tipus de voluntat de respectar la confiança que tots nosaltres els hi vam dipositar.

Atesa la situació exposada us recomanem que no feu despeses a càrrec del Fons social comptant que les recuperareu, ja que tal com us vam informar en un correu anterior els calaixos han quedat reduïts dràsticament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada