diumenge, 28 d’abril del 2013

Manifest del personal municipal

"El govern no escolta, no vol sentir-nos, però nosaltres no ens cansem.
Som aquí, reunits per cantar i cridar una altra vegada” (José Luís Sampedro)



Som aquí, novament, davant un govern que no escolta. Es el govern d'aquí i alhora el govern d'arreu;  és un, és el nostre, i són tots... tots els governs del món.

Els governants han substituït el diàleg per la imposició, la veritat per la mentida, la transparència per l'opacitat, l'interès de tots pel d'uns pocs.

Però no els empara la raó. Aquest, el nostre govern, com tots els governs, s'empara en el poder d'una llei, d'una norma, d'un decret... Lleis i decrets injustos que permeten retallar, espoliar, desnonar, destruir l'estar del benestar i el futur digne que mereixen els nostres fills i les nostres filles.

Els treballadors i treballadores sempre hem hagut de lluitar pels nostres drets. Molts s'hi van deixar la vida i tot. Mai res ha estat gratuit. I ara, en aquest temps de foscor en que perilla tot allò que es va aconsegir com: la sanitat i l'educació públiques, els drets laborals, la igualtat davant la justícia... què farem nosaltres? Què faràs tu?

Si no fem res,... si no fas res..., som i ets corresponsable de l'espoli i la mort de l'estat de benestar que altres van construir amb tant esforç i sacrifici. Si no fem res,... si no fas res..., som i ets corresponsable del silenci, de l'opacitat, de la mentida.

Del que ara fem, del que ara facis, dependrà el teu futur i el dels teus fills i filles.

Per això avui, ens apleguem en aquesta hora, tots i totes per lliurar-li a l'alcaldessa les nostres reivindicacions, per dir-li que volem diàleg i consens, no silenci ni opacitat; que esperem que l'Equip de govern ens escolti, que ens senti, perquè nosaltres no ens cansarem de cantar i cridar una altra vegada, i una altra, i una altra...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada