dijous, 11 d’abril del 2013

Mentides, mentides i més mentides

Moltes persones ja saben que els polítics tenen la virtut de parlar sense dir res, que quan parlen deixen anar mentida darrera mitja veritat i que en campanya electoral moltes coses de les que diuen tenen tant poc valor com el paper mullat.

Però tot té un límit. I quan els que t’enreden, et menteixen i se’n riuen són els polítics i l'equip directiu de Sant Cugat, amb els que treballem colze a colze cada dia, això ja ÉS INTOLERABLE!!!

Veieu sinó el compromís de l’alcaldessa de Sant Cugat en matèria de Recursos Humans, tramès per escrit a tot el personal de l’Ajuntament el 16 de maig de 2011, just la mateixa setmana de les darreres eleccions municipals. No només HA QUEDAT EN RES DE RES sinó que a sobre ENS HA EXPOLIAT DE TOT EL QUE HA POGUT I MÉS.

I en l’escrit ens deien que “es tracta d’una aposta decidida per aconseguir una organització ordenada, eficaç i eficient, així com uns recursos humans motivats i productius, en consonància amb les exigències actuals de la ciutadania a la que servim i dels paradigmes de la moderna gestió pública”.

Mentides, mentides i més mentides!!!

NO HO OBLIDEM MAI...

1 comentari:

  1. Quin poc rigor aquests sindicats ... en el link del suposat mail de l'alcaldessa resulta que no és un mail de l'alcaldessa ...

    ResponElimina