divendres, 20 de desembre del 2013

L’Ajuntament de Sant Cugat es llueix en la planificació dels trasllats

La Junta i el Comitè de l’Ajuntament de Sant Cugat ha tramès el següent comunicat a tot el personal municipal:

“IRREGULARITATS EN ELS CANVIS D’UBICACIÓ DE 38 PERSONES

Ahir a les 10 del matí, 38 persones que treballen en aquest Ajuntament han rebut un correu d’en Lluís Fernàndez Alà, Director de la Fundació Sant Cugat Actiu, comunicant que a les 13 hores es procediria a un canvi d’ubicació  de la taula i lloc físic de treball. Molts d’aquests treballadors no tenien cap informació prèvia que el canvi previst inicialment per finals d'octubre es faria finalment ahir i han hagut d'improvitzar i deixar a mitges feines i reunions.

Davant d’això ens preguntem:

Correspon al director de la Fundació Sant Cugat Actiu comunicar al personal que no depèn orgànicament d’ell aquests canvis?

És correcte que el personal s’assabenti el mateix dia que a les 13 hores se li canviarà de el lloc de treball i que no podrà treballar ni utilitzar l’ordinador, sense tenir en compte la planificació de la seva feina i altres particularitats?

Com és possible que un tema d’aquesta naturalesa aprovat, segons el correu, “fa temps”, no hagi seguit els protocols d’informació preceptius de consideració i respecte a les persones?

Manifestem el nostre desacord amb aquesta forma de procedir  i funcionar i demanem una explicació.

Atentament

La Junta i Comitè”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada