dilluns, 22 de setembre del 2014

En suport del company Eloi d'Atento

CONCENTRACIÓ PER EXIGIR LA READMISSIÓ DEL NOSTRE COMPANY ELOI I DE TOTS ELS ACOMIADATS AL ERO ACORDAT PER ATENTO, CCOO i UGT.

Com ja coneixeu la majoria, el nostre company i representant sindical Eloi va ser acomiadat el passat 11 d'agost, afectat per l'ERO signat per l'empresa, CCOO i UGT, ja que ell va decidir renunciar al seu dret de permanència en el seu lloc de treball per rebre el mateix tracte que la resta dels seus companys respecte a l'aplicació dels criteris que es designaven per seleccionar els acomiadats.

Sabent l'empresa que no havia criteri per seleccionar com afectat Eloi, aquesta va decidir acomiadar com si s'hagués presentat voluntari, fet rotundament fals.
Com també ja sabreu l'endemà del seu acomiadament, l'empresa va comunicar a Eloi que tot i ser membre del Comitè d'Empresa, no podia accedir al centre de treball ni als locals sindicals, provocant el seu desallotjament amb la intervenció dels Mossos d'esquadra. L'endemà, després de denunciar els fets davant la Inspecció de Treball, l'empresa va permetre l'accés únicament a les sales sindicals.

Així doncs, el nostre company ha estat realitzant les seves tasques d'assessorament i defensa dels drets dels treballadors cada dia des de les 8 del matí.
No obstant això, quan l'empresa va rebre la demanda presentada per acomiadament i vulneració de la llibertat sindical, el passat setembre 8, ha tornat a denegar l'accés a l'edifici a Eloi, contractant per a això a personal de seguretat privada.

Davant d'aquests fets, la secció sindical de CGT a Atento Barcelona ha convocat una concentració el 26 de setembre a les portes del centre sol·licitant la readmissió de tots els acomiadaments forçosos, inclòs el del nostre company. Aquesta concentració coincidirà amb la convocatòria d'una aturada de tots els treballadors perquè mostrin la seva indignació i rebuig a totes aquestes mesures. La convocatòria de l'aturada compta amb el suport del Comitè d'Empresa d'Atento Barcelona.

Així mateix, us demanem la vostra presència el proper 1 d’octubre al CMAC ja que aquest dia se celebra l'acte de conciliació d'Eloi.
  
CONCENTRACIÓ A ATENTO BARCELONA
READMISSIÓ IMMEDIATA D’ELOI I
DE TOTS ELS ACOMIADAMENTS FORÇOSOS L'ERO
26 SETEMBRE 2014
DE 12 A 13.00 HORES

I

CONCENTRACIÓ DAVANT DEL CMAC
ACTE DE CONCILIACIÓ D’ELOI
ALBAREDA, 2-4
1 OCTUBRE 2014-10.00 HORES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada