divendres, 12 de desembre del 2014

Allò que anomenem “espai cafè”

Aprofitant que el projecte Ideem ha tornat a posar sobre la taula la necessitat de traslladar i dignificar l’anomenat “espai cafè”, us adjuntem unes fotografies fetes per un company de la casa un dia qualsevol a mig matí.

Unes fotografies que demostren que l’actual espai cafè, a banda de la falta de llum natural, de ventilació i de totes les mancances que ja sabem , pateix una deixadesa infinita per part dels responsables municipals: poques cadires, falta de tasses, falta de paper, màquina d’snaks i begudes mig buida, màquines de cafè reiteradament espatllades.... Tot això sense entrar a valorar altres aspectes com, per exemple, perquè amb tots els diaris que arriben a l’Ajuntament quasi mai n’hi ha cap per poder fullejar.

En realitat però, si som realistes, veurem que és evident que sigui així, perquè aquesta situació ve donada per la concepció que té l’equip de govern del treballadors i treballadores de la casa. I ho demostra perfectament frase que va dir la gerent en una taula de negociació quan es parlava d’obrir l’edifici de l’Ajuntament una estona abans: “D’acord! Si voleu obrirem a dos quarts de 8 però l’espai cafè estarà tancat a primera hora!









1 comentari:

  1. Una demostració més de la sensibilitat envers els/les treballad@rs de la casa

    ResponElimina