divendres, 21 de setembre del 2012

Concentració i suspensió unilateral de les reunions

Aquest matí s'ha portat a terme la concentració silenciosa i respectuosa a la primera planta de l'Ajuntament, davant d'alcaldia, per tal d'acompanyar als representants dels treballadors i treballadores a l'hora d'entar a la reunió setmanal amb gerència i recursos humans.

La reunió d'avui però ha durant poc més d'un minut degut a que la gerent i els demés representants de l'Ajuntament han marxat donant per suspeses les reunions. La Junta de personal i el Comitè d'Empresa ha emès el següent comunicat conjunt:    

COMUNICAT DE LA JUNTA I EL COMITÈ

Us comuniquem que després d'entregar-li la carta de queixa de l'assemblea a la gerent, ens ha dit que la traslladarà i que queden suspeses les reunions fins que hi hagi alguna resolució al respecte, aixecant-se de la taula i abandonant la reunió.

Informem que els divendres parlàvem de moltes més coses relacionades amb la gestió i l'organització general de l'ajuntament, les quals queden a l'aire.

Entre d'altres coses, avui ens havien de respondre a una cosa molt important: Resoldre el greuge que pateixen alguns col·lectius no podent gaudir del dret a la flexibilitat per fills menors de12 anys.

Recordem les declaracions de l'alcaldessa "El millor de mi? Aconsegueixo consensos al meu voltant" (diari de Sant Cugat. Divendres, 15 d'octubre de 2010)

Nosaltres continuem pensant en defensar el personal de l'ajuntament i a la ciutadania, el que no sabem és en què pensa l'equip de govern.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada