dimecres, 12 de setembre del 2012

Estalvi d'energia


Ahir a la tarda, bona part de la població de Catalunya es trobava a Barcelona participant a la manifestació més gran de la història i demanant la independència pel país.

Mentrestant, a les 20,22 hores (moment en el que es va fer la fotografia que acompanyem), l’edifici de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès estava amb la totalitat dels llums encesos, talment com si fos un dia de feina qualsevol.

Segurament aquesta tàctica forma part de la campanya d’estalvi d’energia que està portant a terme el nostre benvolgut i eficient Ajuntament, però... només som nosaltres que no ho entenem?

1 comentari:

  1. Acabem de modificar el text de l’article a petició d’una persona. Podria ser que ens haguéssim excedit quan afirmàvem que “durant tot el dia l’edifici de l’Ajuntament va tenir els llums oberts”. Demanem disculpes si aquest comentari ha pogut ocasionar algun problema.

    El que si confirmem sense cap tipus de dubte (i la fotografia ho demostra) és que a les 20,22 hores la totalitat dels llums de l’edifici de l’Ajuntament estaven oberts.

    ResponElimina