divendres, 28 de setembre del 2012

Quina barra!!!


El Diari de Sant Cugat del 21 de setembre mostra a portada el titular “Sant Cugat s’oposa a les reformes del Govern espanyol”. Un titular curiós si tenim en compte que al que realment s’oposa l’Ajuntament de Sant Cugat és a l’avantprojecte de reforma de la Llei de Bases de Règim Local, però no a cap de les modificacions ja aprovades que retallen el sou i modifiquen les condicions de treball del seu personal.

Alhora, a l’interior de la publicació hi ha unes declaracions de Cristina Paraira, Tinent d’alcalde de Presidència i Serveis Urbans i portaveu de l’Equip de govern, en les que es mostra molt preocupada per les repercussions de l’increment de l’IVA en els pressupostos de l’Ajuntament.

Des de la CGT aconsellem a l’Ajuntament que deixi de queixar-se i s’apliqui les paraules que la seva alcaldessa va dirigir als treballadors el passat mes de juliol:  “Demano que es posin al lloc de les persones que sí que han patit retallades o de les que estan a l’atur”.

A més, per molta memòria que fem, no podem recordar que ningú de l’Equip de govern es queixés de les desviacions del pressupost que suposava la supressió de la paga extra de Nadal al personal municipal. Que per cert, cobreix amb escreix l’increment del mig milió d’euros que tant els preocupa ara.
  
QUINA BARRA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada