dijous, 11 d’octubre del 2012

Iniciativa popular Pro Paga de Nadal


Una companya ens ha fet arribar la notícia d’una iniciativa popular portada a terme amb la finalitat d’intentar recuperar la Paga de Nadal d’enguany.

Es tracta d’aconseguir la inconstitucionalitat del Reial Decret-Llei 20/2012 i per això cal trametre una queixa a la Defensora del Pueblo amb la finalitat que en tingui tal nombre que hagi d’interpossar el recurs d’inconstitucionalitat pertinent.

No sabem del cert si podrem aconseguir res però, en tot cas, només es perden 3 o 4 minuts. Per tant us aconsellem que tothom ho faci i també que ho comuniqueu als vostres coneguts.

És molt senzill. Només cal entrar a l’enllaç indicat i procedir tal com us expliquem a continuació:


1r.- Clicar a “Tu queja online”

2n.- Marcar “Sin certificado digital” i “Persona física (ciudadano)” i clicar “Siguiente”

3r.- Omplir les dades personals i clicar “Siguiente”

4t.- Copiar i enganxar el text següent i clicar “Enviar”

El 14 de julio de 2012 fue publicado en el Boletín Oficial del Estado el Real Decreto-Ley 20/2012, convalidado en el Congreso el 19 de julio. Mediante este Real Decreto-Ley se procedía a la supresión de la paga extraordinaria de diciembre de 2012 a los empleados públicos. Como empleado del AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS, directamente afectado, solicito de la Defensora del Pueblo que proceda a presentar recurso de inconstitucionalidad del citado Decreto-Ley, en base al artículo 14 de la Constitución Española, puesto que se ha procedido a discriminar a un sector de la población por sus circunstancias laborales y sociales, siendo dicho artículo susceptible asimismo de recurso de amparo.

5è.-  Per últim, si demaneu tenir constància de la petició es genera un justificant amb número de registre en format pdf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada