diumenge, 7 d’octubre del 2012

Que fàcil és dir que mentim...

Aquesta setmana l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha fet servir tots els seus mitjans de comunicació afins per desprestigiar els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i acusar-los reiteradament de mentir.

En l’article Descontent laboral dels funcionaris de l’Ajuntament, publicat al Tot Sant Cugat, l’alcaldessa manifesta “Respecto el dret a manifestar-se, però no que es diguin mentides”. Quines mentides senyora alcaldessa? Perquè no explica exactament de que està parlant?

En el mateix article el redactor escriu “En el rerefons de la protesta hi ha el fet que hauran de treballar 2 hores i mitja més cada setmana per imperatiu del Govern espanyol”. Realment està ben informat del que parla? Precisament en el rerefons de la protesta hi ha diversos temes dels quals no diu res el Govern espanyols i que l’Equip de govern municipal s’ha tret de la màniga.

Alhora, en l’editorial Ser o no ser funcionaris del Diari de Sant Cugat es diu “De la  mateixa manera que les reivindicacions han de ser respectuoses i sense faltar a la veritat. Pancartes amb mentides, exageracions (…). Tornem-hi amb les “famoses” mentides!  Ningú ens les pot explicar?. Cal dir, per fer honor a la veritat, que estem d’acord en bona part de la resta de l’article.

Per cert, i perquè quedi clar d'una punyetera vegada, ni és funcionari tothom qui es manifesta, no ho són bona part dels treballadors i treballadores municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada