dimarts, 9 d’octubre del 2012

L’alcaldessa de Santa Coloma guanya per golejada


Ni premis a l’excel·lència, ni premis a la transparència, ni Smart City d’última generació... el que realment compta per veure la qualitat i grandesa d’un Ajuntament és el tracte a les persones. I els treballadors i treballadores municipals també en són de persones.

Així doncs, és evident que en aquest aspecte l’Ajuntament de Sant Cugat i la seva alcaldessa Mercè Conesa porten un endarreriment considerable respecte a molts altres ajuntaments tant de Catalunya com de la resta de l’estat.

Per posar només un exemple us direm que mentre el Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet aprova el 25 de setembre passat una Moció presentadapels grups municipals PSC, ICV-EUiA i CiU contra les retallades laborals adoptades per l’executiu central i la supressió de la paga extraordinària de Nadal, on rebutgen les retallades i demanen de trobar solucions organitzatives i formules que minimitzin els impactes negatius que comporten,  l’alcaldessa de Sant Cugat signa el Decret 1671/2012, de 26 de setembre, de canvis legislatius 2012, en el qual aplica totes i cadascuna de les retallades de drets laborals adoptades pel Govern de Rajoy de la manera més restrictiva possible i, en la majoria dels punts, sense negociació prèvia amb els representants sindicals.

Que diferentes poden arribar a ser les institucions i les persones que les dirigeixen... No hi ha dubte que la Núria Parlon guanya per golejada a la Mercè Conesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada