dilluns, 18 de març del 2013

Diligència en relació a les publicacions d’aquest blog

Com segurament tothom sap, dimecres passat vam publicar en aquest blog l’entrada Ajuntament de Sant Cugat: dies de festa i dies que no es treballa, on us informàvem d’una “teoria” que ens va comunicar el director de Recursos Humans durant la darrera reunió de la Comissió paritària del pacte de condicions i conveni col·lectiu.

L’endemà dijous la Carme Oliver, gerent de l’Ajuntament, va emetre un comunicat a tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament en referència a l’article esmentat on acusava a la CGT de fer afirmacions falses i vulnerar el dret de les persones. Poc més tard la secció sindical de la CGT responia al comunicat amb un correu també a tot el personal.

Doncs bé, la cosa encara no ha acabat ja que divendres a mig matí el director de Recursos Humans va citar a una de les persones delegades sindicals de la CGT per fer-li saber que el secretari de l’Ajuntament havia fet una diligència en relació a les publicacions del blog de la CGT “Què hi ha de nou?”. Evidentment, el mateix divendres vam fer una sol·licitud demanant còpia de la diligència esmentada.

Fins aquí el que ara mateix sabem. I de moment preferim esperar a veure com evolucionen els esdeveniments abans de fer pública la nostra opinió d’aquest assumpte que considerem molt greu. Ja us continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada