dilluns, 17 de juny del 2013

Reunió pels dies de permís promesos per l’alcaldessa

Els treballadors i treballadores que vam assistir a la micro-vaga del divendres 31 de maig vam votar d’aturar cautelarment les mobilitzacions en espera de la materialització dels compromisos presos per l’alcaldessa el 28 de maig, els quals són:

  • Recuperar els dies de lliure disposició perduts, aplicant al nostre ajuntament l’acord que ha aprovat la Diputació de Barcelona i en el futur transposar aquelles mesures positives que la Diputació vagi aprovant.
  • Planificar un calendari de reunions per abordar els temes pendents demanats a les mobilitzacions, a les quals l’alcaldessa assistirà periòdicament.

Així doncs, demà dimarts es reuneix la Mesa general de negociació per tractar l’acord de recuperació dels dies de permís inspirat en l’acord de la Diputació de Barcelona. Una reunió en la que esperem es concreti en resultats efectius la confiança que ha demostrat el personal municipal aturant les mobilitzacions.

Per tal que tothom sàpiga de que estem parlant, aquesta és la comparativa dels dies de permís per diferents conceptes entre la Diputació i l’Ajuntament de Sant Cugat:


Tot això a banda dels 22 dies de vacances anuals i les dispenses per compensar els dies festius que coincideixen en dissabte (que aquest any 2013 són 2 a Sant Cugat i 1 a Barcelona ciutat),

Esperem no haver-nos de penedir de la confiança dipositada en l’alcaldessa i que ja demà el personal de l’Ajuntament de Sant Cugat sàpiga que disposa dels mateixos dies de permís que la Diputació de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada