divendres, 21 de juny del 2013

Sindicalista pels treballadors o per la bandera?

El secretari general del Sindicat Unificat de la Policia espanyola (SUP), José Manuel Sánchez, va fer servir diumenge passat al vespre la xarxa social Twitter per insultar els qui havien xiulat l’himne espanyol a Montmelo: “Fastigosa xiulada a Jorge Lorenzo i a l’himne d’Espanya a Catalunya. Viva Espanya. Fills de puta els que ens odien. Catalunya és Espanya. Sou uns merdes”.

Però Sánchez no ho va deixar aquí, tot i les nombroses respostes que va rebre queixant-se de la seva piulada. Així, va continuar: “I ara, els ultra fanàtics vindrà a dir-me coses. Mala gent, violents, per a vosaltres, llenya i punt. Merdes... Espanya”. Després de veure les reaccions d’alguns usuaris, el secretari general del SUP es queixava: “Ja he bloquejat dos acomplexats que em seguien. Fatxa em diuen, els bojos. Imbècils. Viva Espanya”.

Aquest home, que com hem dit és el secretari general del Sindicat Unificat de la Policia espanyola (SUP), també va ser qui va difondre l’esborrany del diari El Mundo en plena campanya electoral de les darreres eleccions catalanes, secundant així la campanya de guerra bruta. 

La veritat és que personatges d’aquesta mena fan sentir vergonya aliena als que ens dediquem a l’activitat sindical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada