dimarts, 19 de novembre del 2013

En Carol comença amb mal peu

Avui al matí hem vist junts a Francesc Carol, nou regidor de Recursos Humans, Jordi Maties (RRHH), Pepe García (CCOO) i Javier Díaz (UGT). La veritat és que ja estem acostumats a que determinats sindicats d’aquesta casa es dediquin a “fer despatxos” fora de les meses de negociació i comissions de treball i sempre a l’esquena dels altres companys sindicals. Això tots ho sabem.

Però el que és sintomatic és que el senyor Carol s’entrevisti amb CCOO i UGT abans que amb les presidentes de la Junta de Personal i del Comitè d’Empresa i també abans que amb els sindicats majoritaris a l’Ajuntament de Sant Cugat, menystenint així la voluntat de la gran majoria dels treballadors d’aquesta casa expressada democràticament en les darreres eleccions sindicals.

Potser el senyor Carol no sap que CCOO i UGT conjuntament només representen al 33% dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

Potser el senyor Carol tampoc sap que la CGT tota sola ja representa al 32% dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament i que, conjuntament amb les altres tres forces sindicals menyspreades, representen al 66% del personal.

Potser el senyor Carol no sap encara que les persones que ostenten tant la presidència de la Junta de Personal com la del Comitè d’Empresa, òrgans de representació del personal, no pertanyen a cap dels dos sindicats amb tracte de favor.

Doncs si no ho sap, nosaltres li ho podem explicar quan vulgui. Només cal desitjar fer les coses amb honestedat i sense engany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada