dimecres, 20 de novembre del 2013

Medalles per l’abonament de la paga extra

AVUI HEM REBUT UNA MOLT BONA NOTÍCIA: Recursos Humans ha fet un comunicat en que informa que la voluntat política de l’Ajuntament és la d’abonar a tots els empleats i empleades la part meritada de la paga extraordinària de desembre de 2012.

Tots plegats ens hem de congratular de que la reivindicació mantinguda des de fa quasi un any, amb l’ajuda de les sentències judicials favorables dictades en relació a altres Administracions públiques, hagi fet possible arribar a aquest punt. I això ha estat fruit del treball fet pel conjunt dels representants sindicals, malgrat que alguns sindicats, amb el beneplàcit de l’Equip de govern, es vulguin tornar a penjar les medalles.

Per la vostra informació us fem saber que aquesta reivindicació a l’Ajuntament de Sant Cugat es va iniciar amb un treball fet per la CGT, proposat a una reunió conjunta de Junta i Comitè, acceptat per les 6 forces sindicals i presentat al registre general el 3 de desembre de 2012 amb la signatura de les presidentes de la Junta de Personal i del Comitè d’Empresa.

I això és així perquè la CGT, encara que ostenta la majoria de la representació, sotmet les propostes i estratègies als òrgans democràtics de participació i cerca el consens de totes les forces sindicals. Evidentment no tots els sindicats actuen de la mateixa manera...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada