divendres, 28 de novembre del 2014

La CGT impugna el pressupost 2015

La CGT ha registrat dues al·legacions al pressupost municipal del 2015 de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (cliqueu als enllaços per llegir els documents).


Algunes de les al·legacions a la plantilla integren reclamacions que provenen de l’anterior legislatura, sense que s’esmenin els errors.

L’aportació al pla de jubilació s’ha de considerar salari, i per tant, el seu incompliment és una nova rebaixa salarial que aplica l’Equip de govern unilateralment i sense empara legal. A més, la rendibilitat del nostre pla es podria veure compromesa per la manca d’aportacions, ja que no destinem els sobrants del Fons social (incompliment de conveni) i les aportacions dels calaixos individuals són molt petites (gairebé tothom demana cobrar les despeses sociosanitàries).

Hem reclamat aquesta aportació en reiterades ocasions i prèviament a l’elaboració del pressupost 2015, atès que el Govern Central permet novament  fer aportacions a plans de jubilació. La resposta de l’Equip de govern ha estat “no hi ha diners”, quan ens havien afirmat que s’havia reservat un 1% en previsió que el Govern central aprovés un increment salarialAquest 1% ha desaparegut i mentrestant, el Ple ha aprovat una rebaixa de l’IBI a tota la ciutadania, sense emprar criteris socialment justificables en un municipi que supera en un 30% la mitjana catalana de renda per habitant  (http://www.totsantcugat.cat/ca/notices/2013/11/sant-cugat-el-sete-municipi-mes-ric-de-catalunya-17432.php).

Instem a l’Equip de govern a resoldre favorablement les reclamacions plantejades per demostrar que les seves accions de govern prèvies a la campanya electoral del 2015 no es financen amb els salari dels treballadors municipals. Ho demanem pel bé de tot el col·lectiu i pel manteniment de la pau social pactada amb l’alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada