dimarts, 31 de març del 2015

La CGT continua treballant per l'anàlisi retributiu de tots els llocs de treball (RLT)

A les darreres Meses de Negociació s’han tractat les retribucions dels tècnics mitjos.

La CGT ha estat l’única formació sindical que ha presentat un estudi retributiu, argumentat i contrastat amb les retribucions publicades per la Diputació de Barcelona. És una proposta modesta que se situa un 7% per sota de les màximes retribucions d’arreu de la província. 

Malauradament, per motius exclusivament econòmics, Recursos Humans implementarà la seva proposta –molt inferior a la proposada per la CGT-, argumentant que ja està per sobre de la mitjana de la província.

Sobta que el nostre ajuntament vulgui destacar en tots els àmbits mediàtics i gràcies al treball de tothom exporti la marca “Sant Cugat” (ciutat smart, ciutat transparent, etc) a nivell internacional i en canvi, a l’hora de posar en valor els seus recursos humans, es consideri adequat estar només una mica per sobre de la mitjana retributiva de la província.

Properament presentarem a la mesa estudis retributius de la resta de col·lectius (auxiliars, administratius, caps d’unitat, de secció, de servei; brigada i policia), en la mateixa línia argumental: si som un ajuntament top-ten els salaris dels treballadors i treballadores han de fixar-se en consonància.

I és que les poblacions més petites i modestes de la província, que també formen part de l’estudi de la Diputació, no han de ser el nostre mirall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada