divendres, 22 de maig del 2015

La CGT és el sindicat més votat a l’Ajuntament de Molins de Rei

Després de les eleccions celebrades el 12 de Maig a l’Ajuntament de Molins de Rei, la CGT amb 62 vots i 5 delegats passa de tercera força sindical a segona, desplaçant a CCOO que aconsegueix només 4 delegats i 44 vots. Si bé UGT aconsegueix el primer lloc per delegats aconseguits, 7 en total, es queda a un vot per sota dels aconseguits per la CGT.

En definitiva, la CGT és la força sindical més votada i aconsegueix el segon lloc en nombre de  delegats, que no és poc si tenim en compte que només presentava candidatura en dos dels tres col·legis electorals, és a dir, en laborals especialistes i no qualificats, i en funcionaris.

Després de més d’una dècada mantenint representació sindical i consolidant el projecte de sindicalisme alternatiu i combatiu, la CGT a l’Ajuntament de Molins de Rei passa a una fase d’expansió que es deu tant a la feina de la seva secció sindical com al suport majoritari d’una gran part de la plantilla.

La CGT representem no solament una alternativa al sindicalisme oficial, sinó també una punt de suport i de confiança que fa que, amb les nostres propostes i amb els nostres mètodes basats en l’acció directa i la solidaritat entre tots els col·lectius de treballadors municipals, siguem avui per avui imprescindibles en els ajuntaments.

Felicitats Companys!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada