dimecres, 7 de novembre del 2012

La lluita continua

COMUNICAT DE LA JUNTA I DEL COMITÈ

Des de fa 8 mesos la Junta i el Comitè està intentant negociar amb l’equip de govern per defensar els nostres drets i aconseguir que l’aplicació de les mesures restrictives que arriben de l’estat afectin el menys possible la situació laboral i econòmica de les persones.

Les negociacions segueixen, però de moment no han donat els fruits clars que seria desitjable i només s’han vist actituds receptives de l’alcaldessa en els moments en què els treballadors i treballadores hem mostrat la nostra disconformitat públicament i amb movilitzacions.

Atenent això, considerem que la situació poc ha canviat respecte a la de fa algunes setmanes, pel que volem recordar-vos que cal seguir amb les mesures de protesta que vam iniciar i que veient el resultat de les negociacions, avui per avui, no hi ha cap motiu per deixar-les.

Entre d’altres, no prestar voluntàriament serveis extraordinaris, participar a les concentracions promogudes per la Junta i el Comitè i aportar a la causa tot allò que considereu que pot ser positiu.

Concretament a la policia i a la brigada, tornem a demanar que no us presenteu voluntaris per cobrir hores extres, com a mesura per aconseguir, entre d’altres coses, que no s’incrementi la vostra jornada en dues hores i mitja setmanals i recuperar el Fons social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada