divendres, 9 de novembre del 2012

Perquè seguim lluitant?

COMUNICAT DE LA JUNTA I DEL COMITÈ

SEGUIM LLUITANT perquè després que l’alcaldessa ratifiqués en el Ple municipal de 15 d'octubre que restava oberta al diàleg vam rebre una proposta d'acord light i inconcret que no comprometia en res a l’Equip de govern.

Dimarts 30 d'octubre, la Junta i el Comitè en el seu incessant tarannà de tendir ponts i cercar el consens, va lliurar a l’Equip directiu la redacció d'una nova proposta d'acord que inclou les reivindicacions del personal municipal (veure document adjunt). Gerència va respondre que la revisarien i en breu ens dirien alguna cosa. A data d'avui, després de 10 dies, encara no s’han pronunciat.

És per això que seguim lluitant i demanem a tot el personal que faci un esforç i participi a la propera mobilització d'aquest diumenge 11 de novembre.

Us demanem disculpes si penseu que no heu estat prou informats. Tenim molts fronts oberts alhora i no sempre és fàcil arribar a temps a tots. Us agraïm la vostra comprensió.

Podeu consultar les dades de la convocatòria de diumenge 11 llegint el correu reproduït a continuació.



De: Junta i Comite
Enviat: dimecres, 7 / novembre / 2012 11:13
Tema: Propera movilització

COMUNICAT DE LA JUNTA I DEL COMITÈ

La Junta i el Comitè seguim vetllant per la defensa dels drets del personal i atenent que no ho hi ha avenços  substancials en les relacions amb l'equip de govern, proposem una nova movilització.

És per aquest motiu que us convidem a participar en una concentració informativa, silenciosa i respectuosa, el proper diumenge 11 de novembre, al Parc de la Pollancreda.

En aquest parc, diumenge està programada una activitat esportiva que mou  unes 8.000 persones durant tot el matí i hem pensat que seria un bon moment per informar la ciutadania del que està passant a l'ajuntament.

Us enviem el document que hem elaborat per repartir entre la gent i explicar educadament tot el que s'exposa.

Quedem a les 10h a la zona del bar que es munta per aquella ocasió en mig del parc. És de fàcil visualització.

Cadascú pot emetre el seu missatge particular de la manera que consideri més oportuna, amb pancartes, enganxines, samarretes, etc.. sempre que sigui de manera respectuosa, silenciosa i coordinada amb la representació de la Junta i el Comitè.

Aprofitant que el mateix dia té lloc al monestir la “Festa de tardor”, la delegació sindical també s'hi passejarà per difondre aquest mateix missatge.

És important la vostra participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada