dilluns, 28 de gener del 2013

Paga extra, Puigneró i crèdit pressupostari

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de Madrid, mitjançant sentència 1133/2012 de 14 de desembre de 2012, reconeix el dret del personal assalariat de l'Agència d'Informàtica i Comunicacions de Madrid (ICM) al cobrament dels dies meritats de la paga extraordinària de desembre o quantitats equivalents, fins a l'entrada en vigor del Reial Decret-Llei 20/2012, pel qual es van suprimir els imports reclamats per tota l'ocupació del sector públic.

Mentre així dictamina el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el Tinent d’Alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia de l’Ajuntament de Sant Cugat, Jordi Puigneró, mitjançant Decret núm. 40/2013 de 15 de gener, DESESTIMA la sol·licitud de data 3 dedesembre de 2012 presentada per la Junta de Personal i el Comitè d’Empresa de l’Ajuntament, en la qual es demana l’abonament de la part proporcional de la paga extraordinària de desembre meritada entre els dies 1 de juny i 14 de juliol de 2012, al no disposar de crèdit pressupostari.

Companys i companyes, al nostre benvolgut regidor de Recursos Humans no li importa si el personal tenim raó o no, ni si tenim dret a cobrar la paga extra o no... ens desestima la sol·licitud perquè NO DISPOSA DE CRÈDIT PRESSUPOSTARI!!!

Aquests dies la representació del personal estem estudiant quin camí cal emprendre però, mentrestant, si coincidiu amb el Puigneró podeu aprofitar per donar-li les gràcies.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada