dilluns, 30 de setembre del 2013

Teniu el nostre suport

La Secció sindical de la CGT a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès donem suport incondicional a totes les persones que participen a la vaga del sector educatiu que s’està portant a terme a les Illes Balears, alhora que els encoratgem a no defallir en la lluita.

A més, degut a la necessitat de multiplicar la solidaritat, demanem a tothom de nodrir el compte de la Caixa de Resistència: 2056-0009-74-4102003418 de Caixa Colonya (a nom de l’Obra Cultural Balear).

A continuació copiem dos fragments d’articles molt interessants relacionats amb la vaga, els quals recomanem de llegir complets:

“Els mestres i professors de les nostres Illes estan donant en aquests dies la millor lliçó de les seves vides. I l’estan impartint fora de les aules: al carrer, en les assemblees, en la seva vida quotidiana, alterada per un conflicte que no han provocat i que ningú desitjaria, però al que s’han vist abocats per l’estultícia d’els qui ens mal-governen. El binomi ultradretà de Bauzà-Delgado (“botiflers i mala bava”, que dirien els d’Al Tall) creient que la seva majoria absoluta en unes institucions desprestigiades els donen patent de cors, intenten aniquilar l’ensenyament públic, com a titelles de Wert-Rajoy i, de pas, despullar la llengua catalana del seu paper vehicular en l’ensenyament, reduint-la a nivells subalterns, col·loquials o folklòrics.”

(Fragment de l’article La Vaga dels mestres de les Illes, la nostra Vaga, de Pep Juàrez, secretari general de CGT Balears)

“Avui la vaga continua. I ha de continuar. Reforçada i legitimada per l'enorme manifestació d'ahir, que també era un 'gràcies' als nostres mestres, a aquests mestres que han sabut significar-se en la defensa de tots. A aquests mestres que han esdevingut herois quotidians, accessibles, de carn i ossos. La vaga ara no pot aturar-se. El crit multitudinari ahir de 'fora Bauzá!' indica ben clar i ben net el desvetllament de la societat mallorquina i de les altres illes, avivat per la vaga indefinida dels docents. Ara, per tant, no és l'hora d'afluixar, és el moment d'anar més enllà.”

(Fragment de l’article Per Mallorca ens ix el sol, de Vicent Partal, director de Vilaweb)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada