divendres, 21 de febrer del 2014

Borsa d’auxiliars d’instal·lacions esportives

Nota feta pública el 21 de febrer per la CGT

En relació a la nota emesa pels sindicats CCOO i UGT, referent a la borsa d’auxiliars d’instal·lacions esportives, volem puntualitzar:

  1. El Servei d’Esports havia sol·licitat la convocatòria específica d’unes bases de conserges argumentant la falta d’idoneïtat del personal que s’havia assignat per fer algunes substitucions.
  2. La CGT va manifestar que entenia la problemàtica d’Esports, que el problema rau en que la darrera convocatòria de Conserges de l’any 2009 no va incloure cap prova pràctica que habilités als candidats per al petit manteniment dels equipaments municipals en general.
La CGT va sol·licitar:

  1. Mantenir la convocatòria de conserges però amb caràcter general (no específic per a Esports).
  2. Renovar la bossa actual de consergeries (que prové del 2009).
  3. Incloure a la convocatòria una prova pràctica que asseguri que el personal candidat respon a les necessitats dels diversos equipaments municipals.
  4. Davant el plantejament del conflicte entre quines són les necessites de l’Organització i quines són les tasques que han de fer els conserges, vam demanar analitzar-ho tot al sí de la Comissió de Seguiment de la RLT, amb la intervenció dels responsables de que en depenen consergeries (Esports, Cultura, Logística i Educació).
La nostra proposta no va prosperar per falta de quòrum.

Cordialment,

Secció sindical de la CGT a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès


Nota feta pública el 20 de febrer per CCOO i UGT

Companys i companyes,

Us informem que desprès de la reunió mantinguda amb la direcció d'àmbit de Recursos Humans, en referència a la demanda sindical en que havíem sol·licitat que es retirés la convocatòria d’una borsa d'auxiliars d'instal·lacions esportives, i desprès d’escoltar els arguments dels companys i companyes dels sindicats que van voler estar presents en dita reunió (CCOO, CGT i UGT),  us podem confirmar que, amb bon criteri, dita proposta ha estat retirada, doncs res justificava la creació d’una borsa separada de la ja existent.

Cordialment ,

Seccions sindicals de CCOO i UGT a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada