dimecres, 18 de juny del 2014

La CGT rebutja la manifestació neonazi de Sants


La CGT expressem el nostre rebuig més absolut a la realització d'una manifestació el dia 21 de juny convocada pel grupuscle nazi “Frente por España”. Considerem una provocació que, de nou, organitzacions paramilitars d'ultradreta escullin el barri de Sants i la ciutat de Barcelona per fer una demostració de força per intimidar els veïns amb les seves consignes d'odi i de terror.

La CGT denunciem el tractament desigual que des dels poders públics es dóna a les diferents organitzacions en funció de la seva ideologia. Exigim que s'acabi amb la tolerància i la cobertura legal que des dels estaments oficials es té amb les agressions físiques i els assassinats comesos pels militants dels moviments nazi-feixistes. Aquesta tolerància contrasta amb la repressió, les detencions, els empresonaments arbitraris i, fins i tot, les suspensions de drets fonamentals a què som sotmesos els qui lluitem per una societat més justa i més lliure.

La CGT cridem a la mobilització i al rebuig social, per paralitzar les desfilades i actes de contingut feixista, racista, xenòfob o discriminatori que l'extrema dreta promogui a la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada