dijous, 19 de juny del 2014

Protocol contra l’assetjament laboral

L’1 de febrer de 2013 l’Ajuntament va aprovar el Protocol per a la prevenció, l’actuació i la resolució de situacions d’assetjament laboral, sexual o per raó de sexe (Decret d’Alcaldia 199/2013).


Malgrat que els companys de Comunicació ja fa molts mesos que tenen enllestit el pla de comunicació per tal de facilitar la prevenció de l’assetjament i la lluita contra aquestes pràctiques i malgrat que la CGT ha instat nombroses vegades a l’equip de govern perquè comuniqui la seva aprovació i en faci la màxima difusió entre tot el personal (com és la seva obligació legal), a hores d’ara, després de més d’un any de la seva aprovació, ni Recursos Humans ni Gerència han volgut encara donar a conèixer el protocol ni tirar endavant el pla.

Què és el que passa? 
De que tenen por?
Perquè aquesta negativa?

Com ja haureu vist durant aquesta setmana, cansats d’esperar, us hem fet arribar per correu electrònic el protocol aprovat. Ens agradaria que no calgués fer-lo servir mai, però malauradament necessitem tenir aquesta eina per tractar situacions d’assetjament que es poden produir al nostre entorn.

Evidentment també esperem que l’equip de govern rectifiqui, doni a conèixer el protocol i posi en marxa el pla de comunicació d'una vegada per totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada