divendres, 13 de juliol del 2012

Sra. Alcaldessa, ens demana serenitat?

Carta oberta a la senyora Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, tramesa ahir 13 de juliol:
Senyora alcaldessa,

Aquesta serenitat que ens demana,

No es correspon amb les propostes de pèrdues de drets que ens presenta la direcció de Recursos Humans en les reunions de negociacions, retallades arbitràries que s’afegeixen a les econòmiques imposades de fora.

No es correspon amb la manca de reflexió i autocrítica que ha caracteritzat el seu equip de govern en el control de la despesa, esperant fins l’últim moment per fixar el criteri de no executar res que no sigui absolutament necessària en termes d’urgència, obligatorietat, seguretat o estalvi de costos, quan tots els indicadors interns assenyalaven l’abast de la tragèdia.

No es correspon amb el menyspreu mostrat a tot el personal per no haver trobat un sol moment en la seva agenda per reunir-se amb els i les representats per fer una valoració conjunta de la situació i marcar una ruta de consens.

Desitgem que aquest correu sigui la mostra d’un canvi d’actitud envers al personal que treballa per a la ciutadania de Sant Cugat i gràcies al qual li és possible tirar endavant el seu projecte polític. Esperem veure mostres de diàleg i generositat “en tot moment a mida que” les males notícies vagin “arribant amb concreció”.

Atentament,

La Junta de personal i el Comitè d’empresa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada