dimecres, 6 de febrer del 2013

Polítics i funcionaris NO SÓN EL MATEIX!!!

Ho hem dit un munt de cops però no ens cansarem de repetir-ho: ELS POLÍTICS NO SÓN FUNCIÓ PÚBLICA!!!

I si ho tornem a recordar avui és degut a les darreres declaracions del president de la CEOE, Juan Rosell: La confirmación de los pagos a Bárcenas sería un “desprestigio total” para la función pública. Com diu un company, treballador de l'Ajuntament: Que té a veure un partit de (presumptes) xoriços amb la funció pública?

Estem tips de que amb premeditació i traïdoria s’intenti confondre repetidament a la opinió publica posant al mateix sac als polítics i càrrecs de confiança amb el personal al servei de l’administració. Ni són el mateix, ni cobren el mateix, ni accedeixen de la mateixa manera al seu càrrec. I malgrat que pugui semblar una obvietat hi ha molta gent que encara no ho sap i no ho diferencia.

Per tant, per si encara queda algú que no ho té clar del tot, us ho tornem a recordar: POLÍTICS I FUNCIONARIS NO SÓN EL MATEIX.

PD: Per cert, sembla que per en Rosell la confirmació de que les aportacions dels empresaris als partits polítics són en bona part il·legals no té gens d’importància, perquè ni ho esmenta.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada