dimecres, 13 de febrer del 2013

Problemes d'accés al bloc de la CGT

Des de fa un parell de setmanes diverses persones han tingut dificultats per accedir a aquest bloc des dels enllaços que incorpora el resum setmanal que enviem al personal de l’Ajuntament de Sant Cugat per correu electrònic.

Aquest problema és degut a l’Internet Explorer, el navegador que fem servir majoritàriament a l’Ajuntament, ja que amb els demés navegadors s’hi pot accedir normalment. L’Explorer no compleix amb bona part dels estàndards d’internet i el més probable és que no reconegui les millores que ha anat incorporant la plataforma Blogger. Si feu servir aquest navegador segurament també us haureu trobat amb dificultats diverses al consultar altres pàgines web.

El nostre consell és que per accedir a internet utilitzeu un navegador que compleixi amb els principals estàndards d’internet, com poden ser el Mozilla Firefox o el Google Chrome. Aquests dos navegadors web són gratuïts i de codi obert, lleugers, ràpids, fàcils d’instal·lar i utilitzar i estan disponibles tant en català com en molts altres idiomes. Els podeu trobar amb totes les garanties de seguretat al web de l’associació Softcatalà:


Si us cal algun aclariment o un cop de mà poseu-vos en contacte amb alguna de les persones delegades sindicals de la CGT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada