dilluns, 8 d’abril del 2013

Certificat en relació a les publicacions del blog

Com totes les persones seguidores d'aquest blog recordareu, el 13 de març passat vam fer públiques les paraules del director de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Cugat en que indicava que el personal municipal estava 7 dies a l’any sense treballar a banda dels dies de festa que els hi corresponien.

Pocs dies després també us explicàvem com l’article anterior va generar un desafortunat comunicat de la gerent a tots els treballadors i treballadores, amb la corresponent resposta aclaridora de la secció sindical de la CGT, i l’advertiment per part de Recursos Humans de que s’havia fet una diligència en relació a les publicacions del blog.

Doncs bé, han passat els dies i sembla que l’afer ha quedat oblidat ja que ni tant sols hem rebut cap disculpa per les acusacions llançades contra la CGT en el comunicat de gerència. Tot i així teníem pendent de compartir amb vosaltres el certificat efectuat pel secretari i aprofitem per fer-ho ara. Val la pena donar-hi un cop d’ull ja que és tot un exemple de document administratiu...

El que si que cal reconèixer a l’equip directiu és l’alt grau d’eficàcia que ha demostrat en aquest assumpte. En primer lloc ha aconseguit fer i signar un certificat, amb les corresponents pàgines diligenciades, en només un parell d’hores (quan la mitjana en aquest Ajuntament ha d’estar al voltant dels 3 dies). I en segon lloc, amb la tramesa del comunicat de gerència, també ha aconseguit que en menys de 12 hores hi hagi hagut 478 visites a aquest blog. Felicitats!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada