dijous, 25 d’abril del 2013

Propostes d'acció aprovades a l'assemblea

COMUNICAT DE LA JUNTA I EL COMITÈ

Reprenent el dol per les pèrdues, divendres 26 d’abril vestirem de negre i ens trobarem a les 12h al vestíbul per entrar per registre la instància que adjuntem en aquest correu, amb la informació que se us va presentar a l’assemblea.

RECORDATORI DE LES PROPOSTES D’ACCIÓ APROVADES A LA DARRERA ASSEMBLEA

  • Divendres 26 d’abril, a les 12h, concentració de 5 minuts al vestíbul de l’ajuntament, vestits de negre, per entrar per registre la instància adjunta
  • En cas de no rebre resposta immediata a la instància i atès que hem intentat resoldre el conflicte per la via del diàleg des de fa mesos, programarem micro-vagues de 10 minuts, legalment sol.licitades, per a cada divendres a les 12h. L’exercici del dret a la vaga té un procediment legal que cal seguir, pel que us mantindrem informats/des de les dates amb temps i forma suficient per poder-les secundar.
  • El personal comunicarà a la Junta i el Comitè, per correu electrònic, o manera anònima, les despesa que conegui cadascú i que consideri que poden ser susceptibles de ser qüestionades i eliminades del pressupost, sense que això comporti un greuge als serveis bàsics per a la ciutadania.
  • Adreçarem respectuosament la nostra disconformitat al secretari i a l’interventor, quan considerem que eviten ser clars en la seva funció de garants jurídics i econòmics envers les accions dels polítics.
  • Utilitzarem  les xarxes socials per emetre comunicacions des de la Junta i el Comitè, de dades contrastades i fiables, amb l’acord del personal. Aquestes mateixes dades seran difoses des de les xarxes personals de qui així ho vulgui, per fer-les extensives a la ciutadania.
  • Tramitarerm la publicació de les dades explicades a l’assemblea, des dels canals oberts de Junta i Comitè


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada