divendres, 19 d’abril del 2013

Publicació al blog "Sant Cugat, versió original"

Abans d’ahir es va publicar al blog Sant Cugat, versió original  la notícia Posicionament de la Junta i el Comitè en relació a la ratificació del decret 628/13 corresponent a l’aprovació d’un nou disseny organitzatiu a la policia local.

En el redactat de la notícia es fa constar que la informació publicada ha estat tramesa i signada pels 6 sindicats de l’Ajuntament de Sant Cugat i que també s’ha enviat a jutjats, fiscalies, mitjans de comunicació i anticorrupció.

Davant d’això, i en referència al tema que ens ocupa, volem fer constar:
  • A hores d’ara la CGT no ha fet cap enviament d’informació ni a aquest blog ni a cap altra mitjà d’informació, així com tampoc ha posat cap denúncia a cap autoritat competent.
  • Abans de decidir sobre les possibles accions a emprendre, la CGT està analitzant mitjançant els serveis jurídics del sindicat les presumptes irregularitats en què pot incórrer el contingut del decret,
  • A la CGT ens reservem el dret d’actuar contra qui hagi enviat informació en nom del nostre sindicat i hagi manipulat el document de la Junta i Comitè.
  • Alhora, la Junta i el Comitè ha tramés un escrit als responsables del blog Sant Cugat, versió original  demanant que rectifiquin la informació publicada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada