divendres, 24 de maig del 2013

Avui s’han iniciat les micro-vagues


Avui s’han iniciat les micro-vagues de 10 minuts com a mesura de protesta davant la situació que estem patint els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sant CugatPoc abans del seu inici s’ha tramés el següent comunicat a tot el personal municipal:

“Avui a les 12h. hem de secundar la vaga de 10 minuts pels següents motius:

  • S’ha programat seguint una decisió d’una gran part del personal que va assistir a l’última assemblea. 
  • La defensa dels drets que estem perdent ha de tenir el recolzament moral i presencial de TOT EL PERSONAL, perquè el que s’aconsegueix reverteix en tots i totes nosaltres, en els que baixeu a les movilitzacions i en els que us quedeu a la taula. 
  • És una mostra de disconformitat a una situació econòmica i social de la qual no som responsables, però som qui l’està patint amb les conseqüències més greus. 
  • L’alcaldessa ha de veure’ns units i entendre que el missatge que li traslladem els i les representants del personal a les reunions, és la voluntat de TOT EL SEU PERSONAL, a qui es va adreçar divendres passat posant-se a la nostra disposició per a a qualsevol dubte, suggeriment o aportació que li vulguem fer arribar. 
Som professionals que treballem al servei de la ciutadania. Volem fer-ho en condicions i sota un comandament coherent amb la situació, que respecti els nostres drets i que vetlli pel benestar general.

La Junta de personal i el Comitè d’empresa”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada