divendres, 31 de maig del 2013

Tant excés de pes hi ha a l’Ajuntament?

Ahir tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament vam rebre un correu electrònic de Recursos Humans on ens conviden a assistir a una segona xerrada informativa sobre alimentació saludable atès que “a la nostra organització es detecta un percentatge relativament important de persones amb excés de pes”. Deixant de banda que totes les iniciatives i activitats preventives encarades a millorar la salut tenen tot el nostre suport, volem fer unes breus reflexions.

A la CGT som conscients que a més d’un dels nostres representants sindicals li sobren “uns quants quilets”, però afirmar que a l’Ajuntament hi ha “un percentatge relativament important de persones amb excés de pes" no ens atreviríem a afirmar-ho. Potser és que no ens hi hem fixat prou...

Segurament el servei de vigilància de la salut de l’Ajuntament ha extret aquestes dades d’algun estudi ben fonamentat, però de veritat tant excés de pes hi ha a l’Ajuntament? Quin és exactament aquest percentatge “relativament important” de persones amb excés de pes?

Si finalment estem mal fixats i resulta que és cert que existeix aquest nombre de treballadors i treballadores amb excés de pes podria ser que dimarts, al moment d’impartir la xerrada, la sala de plens tingui aquest aspecte:


 PD: Esperem que tothom hagi captat la ironia d’aquesta entrada i ningú s’ofengui.

2 comentaris:

  1. NOS ESTÁN LLAMANDO GORDOS!
    (mejor gordos que capullos)

    ResponElimina
  2. ¿Que coste ha tenido para las arcas municipales?

    ResponElimina