dijous, 16 de maig del 2013

Permís per conciliació de la vida familiar i laboral

L’Estatut bàsic del servei públic (EBEP) contempla en el seu article 48.1.j el dret a gaudir de permís per deures relacionats amb la conciliació de la vida familiar i laboral però, malgrat la insistència dels representants del personal, la gerència i direcció de Recursos Humans es negen a incloure aquests permisos dins la relació de permisos retribuïts dels empleats de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Aquesta mateixa setmana però, la Diputació de Barcelona ha signat un acord amb els representats sindicals en el qual, entre d’altres temes, desenvolupa l’article 48.1.j de l’EBEP i concedeix 4 dies de permís per conciliació de la vida familiar i laboral a tots els seus treballadors i treballdores.

Tenint en compte que l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, és també vicepresidenta 2a de la Diputació de Barcelona, sobta molt aquesta actitut completament contraposada en el tracte al personal d’una i altra administració.

Senyora alcaldessa, no creu que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sant Cugat es mereixen una explicació sincera i convincent?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada