dijous, 27 de març del 2014

Teaming a l’Ajuntament de Sant Cugat

La CGT dona total suport i us encoratja a participar al projecte Teaming, que per iniciativa d’un grup de companys i companyes s’ha posat en marxa a l’Ajuntament de Sant Cugat.

Aquesta és la informació rebuda:

“Hola,

Ahir dimarts vam fer la presentació del Teaming a l'Ajuntament, a càrrec del creador de la iniciativa, el Jil Van Eyle.

Què és?
La proposta l’hem endegant un grup de companys i companyes i consisteix a guardar un 1€ al mes de la nòmina de cadascú que vulgui participar i al cap d’un any destinar el total recaptat a una causa social triada entre els i les participants.
Actualment, 1.000 empreses de 40 països diferents ja fan Teaming i plegades, recapten 200.000 euros al mes.
T'imagines tot el que podríem aconseguir si cadascú donés 1€ al mes?
Com més siguem, millor!

Com participar-hi?
És molt senzill.
Nomes cal que omplis i signis el document Retenció diners teaming – formulari i el lliuris (o l’enviïs per correu intern) a la Secció de Gestió Laboral i Administrativa (nòmines), per tal de guardar 1€ mensual de la teva nomina.
En el cas que et volguessis donar de baixa, també hi ha un document que has d'omplir i signar: Revocació retenció diners teaming – formulari.

A on es destinaran aquests diners?
Totes les persones que fem Teaming podem presentar projectes socials als quals destinar aquests diners.
Els projectes presentats es penjaran a una carpeta de la Intranet (que us donarem a conèixer properament) i es votarà, entre totes les persones participants, per decidir a on es destinen els diners. Es podran escollir 1 o diversos projectes, en funció dels diners recaptats. 
La primera votació encara no està decidit quan es farà. En funció dels diners recaptats la farem a finals de 2014 o d’aquí 1 any, al març del 2015.

Com presentar els projectes solidaris?
Properament, a la carpeta 'Teaming' de la Intranet trobareu el document base per presentar els projectes. Us n’informarem quan estigui disponible.
Podeu fer arribar el document amb el projecte a qualsevol persona de la comissió.

Qui impulsa aquest projecte?
Els impulsors som l'Annabel Busqué, la Judith Martínez, el Rogeli Pedró, la Joana Astals, l'Albert Mallol i l'Anna Soler, però esperem ser moltes persones més en pocs dies!

T’hi apuntes?
Amb un esforç petit es poden aconseguir grans coses!

Anima’t i omple el formulari!

Una abraçada,

Pots trobar més informació del Teaming a: www.teaming.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada