dilluns, 6 de maig del 2013

Per tot allò que ens diuen o ens insinuen...

Que aquest bloc no agrada a tothom és evident. I que a segons a quin polític municipal li molesta més que un gra a cul ja és un fet constatat.

Segurament el que realment incomoda és que les coses dites tal com són posa en evidència que l’Ajuntament de Sant Cugat no és tant transparent com el pinta l’aparell propagandístic municipal.

Així doncs, per tot allò que ens diuen o ens insinuen, aprofitem que s’acaba de commemorar el Dia Mundial de la llibertat de premsa per recordar l’article 19 de la Declaració Universal de Drets Humans:

Todo individuo tiene derecho a la libertad de opinión y de expresión; este derecho incluye el de no ser molestado a causa de sus opiniones, el de investigar y recibir informaciones y opiniones, y el de difundirlas, sin limitación de fronteras, por cualquier medio de expresión.

1 comentari:

  1. A mi lo que me molesta es la corrupción política, los sobresueldos, los enchufados, los directivos puestos a dedo, los políticos inútiles, i además la prepotencia de los políticos de Sant Cugat del Vallès. Alguien lo va a soluciona? Verdad que no? Pues lo mínimo que deberían de aguantar es la opinión del pueblo, la opinión de sus trabajadores. Como dijo una diputada cobrando sueldo público:
    ¡ QUE SE JODAN!

    ResponElimina